Bygg din bil og få et skreddersydd tilbud

Kangoo E-Tech electric fra 456 900,-

Pris er eks. frakt og levering til forhandler og er ekskl. mva.

Se mulighetene og bygg bilen etter dine egne ønsker og behov.

Se mulighetene og bygg bilen etter dine egne ønsker og behov.

Kangoo E-Tech electric

Inntil 285 km rekkevidde

Be om prøvekjøring Avtal en videovisning

KAMPANJE

Begrenset antall lagerbiler

Spar inntil kr 150 000,-

Gjelder utstyrsnivået Advance - Rask levering

Kontakt oss for mer informasjon

Renault Kangoo E-Tech electric

Helelektrisk varebil uten kompromisser


Kangoo E-Tech electric

Som en pioner innen elektrisk mobilitet, har Renault vært den ubestridte lederen innen elektriske nyttekjøretøy i Europa i mer enn et tiår.

Renaults Kangoo E-Tech electric har vunnet hjertene til yrkessjåfører siden lanseringen i slutten av 2011 og står nå for én av fem elektriske nyttekjøretøy som selges i Europa.

Kangoo Open Sesame

Open Sesame by Renault

Trenger du en fleksibel bil med plass til mye i arbeidsdagen? Da er Renault Kangoo varebil løsningen for deg. Med funksjonen "Open Sesame by Renault" (uten B-stolpe) kan den tilpasses etter dine daglige behov. Bilen tilbyr blant annet muligheten til å velge mellom en fast eller svingbar/justerbar mellomvegg, lastevolum på 3,3 – 3,9 m3 og en lastelengde på opptil 3,05 m. Her får du enkelt plass til alt utstyr du trenger i lasterommet.

Kangoo Rekkevidde

Redesignet front

Kangoo kommer med en redesignet front som klart skiller seg ut ved første øyekast. Blant annet gjennom en understreket krumlinje mellom grillen og støtfangeren.

Kangoo Ergonomisk Dashboard

Ergonomisk dashboard

Interiøret i Kangoo er enda mer praktisk enn før. Interiøret er bygget rundt et horisontalt dashbord utstyrt med store oppbevaringsplasser for å gjøre hverdagen din enklere.

Kangoo Easy Link

Multimediesystemet Easy Link

For en moderne og personlig kjøreopplevelse kan du enkelt koble til smarttelefonen din. Med multimediesystemet EASY LINK får du enkelt tilgang til alle dine apper og tilkoblede tjenester på 8-tommers skjermen i midtkonsollen. Multimediesystemet fungerer godt med både Android Auto og Apple CarPlay.

Kangoo Førerassistensystemer

11 førerassistentsystemer

Uansett om du farter rundt i byen eller skal på en lengre tur så er du trygg i din Renault Kangoo E-Tech electric varebil. Varebilen kan fåes med et aktivt nødbremsesystem og med kjørefeltassistanse. Via det digitale bakspeilet kan du enkelt holde øye med alt som skjer bak bilen, og med et moderne førerassistentsystem kan du føle deg helt trygg bak rattet.

100% ELEKTRISK

Med null utslipp og en helt stillegående motor gir Kangoo E-Tech electric en følelse av kjøreglede og velvære. Den helelektriske versjonen har alle de samme nyvinningene og fordelene som versjonen med forbrenningsmotor - Open Sesame-sideåpning fra Renault, modulbasert interiør, muligheten for innebygd navigasjonssystem og tre seter foran med mobilt kontor.

Kangoo Rekkevidde

Inntil 285 km rekkevidde

Helelektriske Renault Kangoo E-Tech electric varebil har inntil 285 km rekkevidde. Tre moduser for regenerativ bremsing sørger for gjennvinning av bremseenergi når du reduserer farten eller bremser. Det gjør det mulig å øke rekkevidden mes du kjører.

Kangoo Ladepauser

Enkle ladepauser

Du kan enkelt lade bilen med 11 kW-laderen. Med en stadard wallboks 3,6 kW gis bilen 50 km rekkevidde på 3 timer og 50 minutter. For raskere lading kan du bruke 22 kW 80 DC-versjonen, som gir en rekkevidde på 170 km på 30 minutter.

Offentlig lading

Kangoo E-Tech Electric kan lades på de fleste ladestasjoner.

 • DC Hurtigladere – med kabel tilknyttet ladestasjonen (Bilen vil lade med inntil 80kW)
 • AC Semihurtiglader 11kW & 22kW – med Type 2-ladekabel
Ladestolper med tilgjengelig 3,6kW – 11kW – med Type 2-ladekabel: Her kan bilen lade om ladestolpen er tilknyttet TN-nett. De fleste offentlige nyere bygg og anlegg har i dag 400V TN-nett. Offentlige ladeplasser, kommunale og gateladere som bruker IT-nett vil ikke Renault Kangoo E-Tech electric kunne bruke. Det er fordi bilen krever TN-nett og at wallboks har en transformator ved IT-nett.

Trygg hjemmelading

Mange biler leveres med en ladekabel som har bilens inntak i en ende og stikkontakt i den andre. Men av flere grunner er det ikke anbefalt å bruke stikkontakt til lading av elbil, anbefalingen fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) er å installere en wallboks (Mode 3 lader) ved behov for lading hjemme.

Kangoo E-Tech electric leveres ikke med ladekabel for stikkontakt, men det kan bestilles utenom for behov for nødlanding. Merk at bilen krever TN-nett og vil ikke lade på IT-nett.

En wallboks er en vegglader som kan brukes med en Type-2 kontakt spesielt tilpasset for lading av elbil. Laderen er fastmontert på veggen med en kontakt som tåler høy belastning over tid og vil tåle daglig bruk godt.

 • Totallengde
 • Total lastelengde
 • Høyde
 • Høyde i lasterom
 • Lastevolum (m3)
 • Maks lastevekt
 • 4486 mm
 • 3053 mm
 • 1864 mm
 • 1387 mm
 • 3,9 m3
 • 518 kg

Galleri

Utstyrsnivå

Utover START

 • Easy Link 8" skjerm med smarttelefonspeiling (Apple + Android) og DAB
 • AEBS Aktiv nødbremsassistent (Inkl. bykjøring/syklister/fotgjengere)
 • Førerdisplay 10" TFT fargeskjerm
 • 16" flexhjul (designet stålfelg) "LIMAN"
 • Aktiv filholderassistent
 • Adaptiv cruise control
 • Parkeringssensorer bak
 • LED hovedlys og tåkelys foran
 • Skinnratt

Brosjyrer

Bilde av Harry Andre Aam Hanssen

Hei, lurer du på noe om Kangoo E-Tech electric?

Ring meg gjerne direkte på +47 94014812 eller send meg en e-post på Harry.andre@jsauto.no

Harry Andre Aam Hanssen
Selger

Nyhet! Book time på nett

Se ledige dager og velg enkelt dagen som passer deg best.

Bestill time nå